Rezistivite Dedektör

Rezistivite Dedektör

Scorpion ScrX1X2 Dedektör

Scorpion ScrX1X2 Dedektör

SCORPION SCR X1-X2


Scorpion Serisi 3D Scorpion SCR X1-X2 metal algılayıcılar, sadece sesli sinyal özelligi bulunan basit metal detektörler degildir. Bu ürünler ile ayni zamanda, taranmakta olan yerin alt kısmını üç boyutlu bir grafiğini olusturmak da mümkündür.

Verici ve Alıcılı Teknoloji sayesinde bu algılayıcılar, gizli nesnelerin bulunmasinda optimal olarak kullanilabilirler.

Scorpion SCR X1-X2, yeni nesil metal tanılama teknolojisidir. Daha önce sunduğumuz tüm ürünlerden daha çok özellik barındıran, derin tarama yapabilen bu ünitenin programlamasi, akıllı microçipler tarafindan yapılır. Gömülü ögelerin görülebilmesi için harici bilgisayara gerek yoktur. Scorpion SCR X1-X2, birçok detayın optimize edildigi ve geliştirildigi, başarısı kanitlanmış, güvenilir ve güçlü pulse indiction teknolojisi üzerine temellendirilmistir. Bu sebeple, çok işlevli Scorpion SCR X1-X2 anomali algılayıcı, altin, gümüs, değerli metal, sandık, kutu, gizli oda, mezar ve tünel gibi ögelerin yerlerini tanımlayabilme yetisine sahiptir. Bu sebeple Scorpion SCR X1-X2, tüm gizli hazine avlari için uygundur.

Scorpion SCR X1-X2’nin en önemli avantajlari bir bakışta şunlardır:



  • Bilgisayar kontrol ünitesi ile 3D grafiklerin gösterimi

  • Ayrı bir bilgisayara gerek yoktur

  • Demir içerikli ve demir içerikli olmayan metalleri ayırabilme özelliği vardır

  • Önceden konfigürasyonu yapılmıştır, kutudan çıkarıldığı anda operasyona hazırdır

  • Dahili şarz edilebilir batarya kullanir (Şarz için standart 220 V adaptörü her yerde bulunabilir!)

Scorpion EVO

Scorpion EVO
scorpion-evoscorpion-evo

Scorpion EVO derin tarama metal dedektörü gelismis metal algilama teknolojisinde bir adim daha ileride yer aliyor. Scorpion EVO çarpici bir islevsel karisimi olup ergonomik ve fütüristik tasarima sahiptir. Bu cihaz farkli üst düzey algilama teknolojilerini son derece küçük , hafif ve tutmasi kolay olan ünitede birlestiriyor. Entegre sensor prob sayesinde cihaz kolay tasinabilir hale geliyor ve engebeli yerler ile tüm arazilerde kullanmasi uygun oluyor. Dokunmatik ekrani ile işinizi hızlandırırken elinizde rahatlıkla tasiyabilirsiniz Cihazin bu özelligi define avcilari ve her ortamda arastirmacilar için onu komforlu kiliyor. Entegre edilmis sensör sayesinde cihaz her ortamda çalismak için her zaman hazir.

Scorpion İOS, disaridan bir pc seklinde görünür ve normal detektörlerle arama yapmanin mümkün olmadigi alanlarda arama yapmaniza olanak saglar. Etrafinizda süphe uyandirmadan ve süpheli bakislari üzerinize çekmeden daha önce tarama yapamadiginiz alanlarda tarama yapabilirsiniz. Kompakt olan bu üründe bir adet toprak maden mineral etkisi azaltıcı Eliminator, entegre halde bulunmaktadir. Bu sebeple Scorpion İOS, kamuflajini mükemmel seviyeye getirecek sekilde, islevsel bir multimedya tabanli pc aleti olarak kullanilabilir. Modern islemciler ve enerji tasarrufu yapan bilesenler sayesinde, dahili şarz edilebilir pil, pc nin ihtiyaç duydugu gücün tamamen saglanmasi için yeterlidir.

Scorpion Serisindeki tüm diger metal algılayıcılar gibi, scorpion İOS de islevsellik, ergonomi ve pratik tasarimin etkileyici bir birlesimidir. Sadece 0,65 kg agirligi ile cihazı istediginiz her yere götürebilirsiniz. Sadece tek bir tus ile tüm operasyon modlarini kontrol edebilirsiniz.

Scorpion Cortex

Scorpion Cortex

3D Akrep Dedektör


scorpion-cortex

Söylediğimiz Gibi Altın Aramak, Define Bulmak, Hazine Bulmak Şimdi Çok Daha Kolay !

Yeni Scorpion CORTEX yazılım, kullanım ve yaptığı iş olarak günümüz teknolojisinin en iyilerindendir. Mezarları, odaları mahzenleri boşlukları çok yüksek kesinlikte bulur kaç metrede boşluk ve metal var bunu bildirir, metalleri gösterir. Size 2D ve3D boyutlu olarak dahili bilgisayarında gösterir.

Bu cihazın tüm test ve denemelerini bize gelen müşterilerimizle beraber doğal arazide test edip kullanma imkanı sunuyoruz. Bu yeni sürüm yazılımlı Scorpion CORTEX e sahip olmak isterseniz bizlerle irtibata geçin yeter. Cihazın üstündeki dahili bilgisayar toprak altında yaklaşık 5 metre derinlikteki metal objeleri gösterir. Bizim testlerimizde cihaz yaklasık olarak 6 metreye kadar rahatlıkla inebilmiştir. Metal parçalar dışında mağaralar, oyuklu alanlar, dolgulu alanlar, tünel boşluklarının bulunmasını kolaylaştırır . Aşagıdaki metalin yada boşluğun kaç metrede oldugunu sizlere dogru olarak söyler . Bu cıhaz tamamıyla mühendislik şaheseridir ..

Günümüz teknolojisinde, sınıfının en iyi ürünlerindendir. Bu cihaz elektromagnetik impuls + manyetik rezonans teknigi ile calışır . İstenilen, seçilen alana göre ayarlama yapılabilir.Bu tekniğin geoelektrik ve magnetik tekniklere göre üstünlükleri vardır .Örnek olarak daha hızlı ve kesindir. Aletin kullanımı çok basit ve randımanlıdır.Daha önce hiç bilgisayar kullanmamış kişiler dahi kullanabilir. Aletin büyük bir hafızası vardır,bu hafıza sayesinde mikroprosesor aracılıgı ile gelen tüm datalar hafızıya alınır sensor sayesinde tüm bilgileri dahili bilgisayarına kaydedilebilir. Bu bilgileri 3 D boyutlu gözlenebilir.

Scorpion Cortex bilgisayarlı dedektör özellikleri



  • Alan tarama modu ile çevrenizdeki metal hedeflere uzaktan ulaşabilirsiniz.

  • İletkenlik ölçer mtl modu ile metalleri derinlerden ses ve numerik verilerle bulabilirsiniz.

  • Yerin altindaki ferromanyetik (demirsel mıknatıslı) metal nesnelerin konumlandırılması için görsel manyetometre

  • Otomatik ve manuel atımlıi modlar ile görsel 3d zemin taramalar (üç boyutlu analiz ile birlikte görsel zemin taramaları direkt olarak akıllı telefona gönderilir)

  • Demir içerikli ve demir içerikli olmayan metallerin görsel olarak ayrimi

  • Derinlik tespiti için özel programı ile derinliği cm hassasiyetinde görebilirsiniz. Tüm ölçümler anlik olarak operasyon alaninda yapilabilir. Maksimum derinlik Scorpion CORTEX^te 5 metredir.

LRL Alan Tarama

LRL Alan Tarama

Pro X3 Dedektör

Pro X3 Dedektör
ojo-pro-x3

Kaya ve horasanı çok rahat delebilen ve arkasında ya da altındaki metal sinyalini  çok rahat bir şekilde alabilen Yeni nesil alan tarama sistemi PRO X3 LONG RANGE LOCATOR ile her türlü hava şartında çalışabilirsiniz. Yeni nesil alan tarama PRO X3 LONG RANGE LOCATOR ile tek bir parayı 1.5, 2 mt. çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. İyonlardan kaynaklanan elektro manyetik titreşim alanları bulabilen bir alan taramadır.

Nesneler gümüş, altın, vb metallerin 50 veya 80 yıl toprak altında kalmasıyla oluşan iyon reaksiyonlarını yeni nesil alan tarama OJO PRO X3 LONG RANGE LOCATOR çok net bir şekilde tespit etmektedir. Kısa süre toprak altında kalan nesneleri sadece yakın mesafeden bulmaktadır. Uzun süre toprakta kalan nesneleri uzak mesafeden büyük derinliklerde bulmaktadır. Yeni nesil alan tarama sistemini her kullanıcı çok rahat bir şekilde kullanabilir. Tamamen dijital olarak ve Türkçe menüyle kullanıcılara sunulmaktadır.

PMR3 - PMRIII Alan Tarama

PMR3 - PMRIII Alan Tarama


Yeni nesil alan tarama dedektörü PMR 3 geniş alanlarda tek bir noktadan altın, gümüş, mücevher, kağıt para ve diğer değerli maden ve metalleri bulmak içindir. Temel olarak maden arama çubuğu prensibi ile çalışır. Tamamen mekanik bir cihazdır. Profesyonel define avcılarının yanında yeni başlayanlar için de uygundur.


Çalışma prensibi:


Enerji tüpleri içine, yer altında arama yapılacak maden örneği koyulur. Örneğin altın aramak istiyorsak tüp içerisine altın koymalıyız. Daha sonra anten tüp ucuna monte edilir ve açılır. El tutmacını sabit şekilde elimizle tutarız ve cihaz altın olan yöne doğru dönmeye başlar. Altının olduğu yönü tespit ettikten sonra o yönde sabitlenir. Siz de o yöne doğru yürürsünüz. Altının üzerine geldiğinizde cihaz kendi yörüngesi etrafında dönmeye başlar. Söylediğimiz Gibi Altın Arama, Define Arama, Hazine Bulmak Şimdi Çok Daha Kolay !

Easy Locator

Easy Locator
easy-locator

Kolay ve hızlı kullanıma sahip olan EASY LOCATOR, altyapı belirleme ihtiyacınızı karşılamak için tasarlanmıştır. Easy Locator’ un sahip olduğu yeraltı-radarı (Ground Penetrating Radar) teknolojisi, sağladığı düşük maliyetin yanında tanımlama işlemlerinde tam çözüm sunan Elektromagnetik tekniklerin de bir tamamlayıcısı niteliğindedir. Easy Locator metalik olan veya olmayan (Plastik, beton, seramik, asfalt bileşimli yapılar ve daha fazlası) her iki tür malzemeyi kolaylıkla tespit edebilir. Easy Locator’ un kullanıcısı, onun yardımı ile kablo, boru vb. yapıların tam yerini belirleyebilir veya malzeme üzerini örten toprak kalınlığını saptayabilir.

Benzerleri ile kıyaslandığında daha düşük olan fiyatı, Easy Locator’ u kentsel ve endüstriyel sitelerde gerçekleştirilen altyapı ve inşaat işleri ile proje gecikmesini önleme ve projenin sekteye uğrama riskini en aza indirme işlemlerinde vazgeçilmez bir araç haline getirmektedir. Easy Locator’ un sahip olduğu yeraltı-radarı (Ground Penetrating Radar) teknolojisi, sağladığı düşük maliyetin yanında tanımlama işlemlerinde tam çözüm sunan Elektromagnetik tekniklerin de bir tamamlayıcısı niteliğindedir. Easy Locator metalik olan veya olmayan (Plastik, beton, seramik, asfalt bileşimli yapılar ve daha fazlası) her iki tür malzemeyi kolaylıkla tespit edebilir. Easy Locator’ un kullanıcısı, onun yardımı ile kablo, boru vb. yapıların tam yerini belirleyebilir veya malzeme üzerini örten toprak kalınlığını saptayabilir.

Benzerleri ile kıyaslandığında daha düşük olan fiyatı, Easy Locator’ u kentsel ve endüstriyel sitelerde gerçekleştirilen altyapı ve inşaat işleri ile proje gecikmesini önleme ve projenin sekteye uğrama riskini en aza indirme işlemlerinde vazgeçilmez bir araç haline getirmektedir. Easy Locator değişken derinliklerdeki altyapı belirleme ihtiyacı hisseden kullanıcılarına, farklı çözünürlük/derinlik oranları sağlayan iki ayrı anten seçeneği sunmaktadır. Sistem farklı toprak tiplerinde maksimum performansın elde edilmesine yönelik olarak ayarlanabilir. Easy Locator sadece kendisine özgü çevir-bas özelliğine sahip arazi koşullarına karşı son derece dayanıklı, güneş ışığını yansıtmayan (parıldamayı önleyici) ve güneş ışığı altında maksimum görünürlüğü sağlayan monitör aracılığı ile işletilmektedir.

Scorpion Flyer

Scorpion Flyer
scorpion-flyerscorpion-flyer

Scorpion Serisi 3d flyer algılayıcılar, sadece sesli sinyal özelligi bulunan basit metal detektörler degildir. Bu ürünler ile ayni zamanda, taranmakta olan yerin alt kisminin üç boyutlu bir grafigini olusturmak da mümkündür.

Alicili Teknoloji sayesinde bu algılayıcılar, gizli nesnelerin bulunmasinda optimal olarak kullanilabilirler. Scorpion flyer, yeni nesil metal tanilama teknolojisidir. Daha önce sunduğumuz tüm ürünlerden daha küçük, daha hafif ve çok özellik barindiran, derin tarama yapabilen bu Ünitenin programlamasi, akilli bir tablet pc tarafindan yapilir. Gömülü ögelerin görülebilmesi için harici bilgisayara gerek yoktur. Scorpion flyer, birçok detayin optimize edildigi ve gelistirildigi, basarisi kanitlanmis, güvenilir ve güçlü pulse indiction teknolojisi üzerine temellendirilmistir. Bu sebeple, çok islevli scorpion flyer anomali algılayıcı, altin, gümüs, sandik, kutu, gizli oda, mezar ve tünel gibi ögelerin yerlerini tanimlayabilme yetisine sahiptir. Bu sebeple scorpion flyer, tüm gizli hazine avlari için uygundur.

Scorpion flyer, disaridan bir tablet pc seklinde görünür ve normal detektörlerle arama yapmanin mümkün olmadigi alanlarda arama yapmaniza olanak saglar. Etrafinizda süphe uyandirmadan ve süpheli bakislari üzerinize çekmeden daha önce tarama yapamadiginiz alanlarda tarama yapabilirsiniz. Kompakt olan bu üründe bir adet toprak maden mineral etkisi azaltıcı Eliminator, entegre halde bulunmaktadir. Bu sebeple Scorpion flyer, kamuflajini mükemmel seviyeye getirecek sekilde, islevsel bir multimedya tabanli tablet pc aleti olarak kullanilabilir. Modern islemciler ve enerji tasarrufu yapan bilesenler sayesinde, dahili şarz edilebilir pil, pc nin ihtiyaç duydugu gücün tamamen saglanmasi için yeterlidir.

Scorpion Serisindeki tüm diger metal detektörler gibi, scorpion flyer de islevsellik, ergonomi ve pratik tasarimin etkileyici bir birlesimidir. Sadece 0,65 kg agirligi ile cihazı istediginiz her yere götürebilirsiniz. Sadece tek bir tus ile tüm operasyon modlarini kontrol edebilirsiniz.