Scorpion Cortex

3D Akrep Dedektör


scorpion-cortex

Söylediğimiz Gibi Altın Aramak, Define Bulmak, Hazine Bulmak Şimdi Çok Daha Kolay !

Yeni Scorpion CORTEX yazılım, kullanım ve yaptığı iş olarak günümüz teknolojisinin en iyilerindendir. Mezarları, odaları mahzenleri boşlukları çok yüksek kesinlikte bulur kaç metrede boşluk ve metal var bunu bildirir, metalleri gösterir. Size 2D ve3D boyutlu olarak dahili bilgisayarında gösterir.

Bu cihazın tüm test ve denemelerini bize gelen müşterilerimizle beraber doğal arazide test edip kullanma imkanı sunuyoruz. Bu yeni sürüm yazılımlı Scorpion CORTEX e sahip olmak isterseniz bizlerle irtibata geçin yeter. Cihazın üstündeki dahili bilgisayar toprak altında yaklaşık 5 metre derinlikteki metal objeleri gösterir. Bizim testlerimizde cihaz yaklasık olarak 6 metreye kadar rahatlıkla inebilmiştir. Metal parçalar dışında mağaralar, oyuklu alanlar, dolgulu alanlar, tünel boşluklarının bulunmasını kolaylaştırır . Aşagıdaki metalin yada boşluğun kaç metrede oldugunu sizlere dogru olarak söyler . Bu cıhaz tamamıyla mühendislik şaheseridir ..

Günümüz teknolojisinde, sınıfının en iyi ürünlerindendir. Bu cihaz elektromagnetik impuls + manyetik rezonans teknigi ile calışır . İstenilen, seçilen alana göre ayarlama yapılabilir.Bu tekniğin geoelektrik ve magnetik tekniklere göre üstünlükleri vardır .Örnek olarak daha hızlı ve kesindir. Aletin kullanımı çok basit ve randımanlıdır.Daha önce hiç bilgisayar kullanmamış kişiler dahi kullanabilir. Aletin büyük bir hafızası vardır,bu hafıza sayesinde mikroprosesor aracılıgı ile gelen tüm datalar hafızıya alınır sensor sayesinde tüm bilgileri dahili bilgisayarına kaydedilebilir. Bu bilgileri 3 D boyutlu gözlenebilir.

Scorpion Cortex bilgisayarlı dedektör özellikleri



  • Alan tarama modu ile çevrenizdeki metal hedeflere uzaktan ulaşabilirsiniz.

  • İletkenlik ölçer mtl modu ile metalleri derinlerden ses ve numerik verilerle bulabilirsiniz.

  • Yerin altindaki ferromanyetik (demirsel mıknatıslı) metal nesnelerin konumlandırılması için görsel manyetometre

  • Otomatik ve manuel atımlıi modlar ile görsel 3d zemin taramalar (üç boyutlu analiz ile birlikte görsel zemin taramaları direkt olarak akıllı telefona gönderilir)

  • Demir içerikli ve demir içerikli olmayan metallerin görsel olarak ayrimi

  • Derinlik tespiti için özel programı ile derinliği cm hassasiyetinde görebilirsiniz. Tüm ölçümler anlik olarak operasyon alaninda yapilabilir. Maksimum derinlik Scorpion CORTEX^te 5 metredir.
Previous
Next Post »
0 Komentar