Scorpion EVO

scorpion-evoscorpion-evo

Scorpion EVO derin tarama metal dedektörü gelismis metal algilama teknolojisinde bir adim daha ileride yer aliyor. Scorpion EVO çarpici bir islevsel karisimi olup ergonomik ve fütüristik tasarima sahiptir. Bu cihaz farkli üst düzey algilama teknolojilerini son derece küçük , hafif ve tutmasi kolay olan ünitede birlestiriyor. Entegre sensor prob sayesinde cihaz kolay tasinabilir hale geliyor ve engebeli yerler ile tüm arazilerde kullanmasi uygun oluyor. Dokunmatik ekrani ile işinizi hızlandırırken elinizde rahatlıkla tasiyabilirsiniz Cihazin bu özelligi define avcilari ve her ortamda arastirmacilar için onu komforlu kiliyor. Entegre edilmis sensör sayesinde cihaz her ortamda çalismak için her zaman hazir.

Scorpion İOS, disaridan bir pc seklinde görünür ve normal detektörlerle arama yapmanin mümkün olmadigi alanlarda arama yapmaniza olanak saglar. Etrafinizda süphe uyandirmadan ve süpheli bakislari üzerinize çekmeden daha önce tarama yapamadiginiz alanlarda tarama yapabilirsiniz. Kompakt olan bu üründe bir adet toprak maden mineral etkisi azaltıcı Eliminator, entegre halde bulunmaktadir. Bu sebeple Scorpion İOS, kamuflajini mükemmel seviyeye getirecek sekilde, islevsel bir multimedya tabanli pc aleti olarak kullanilabilir. Modern islemciler ve enerji tasarrufu yapan bilesenler sayesinde, dahili şarz edilebilir pil, pc nin ihtiyaç duydugu gücün tamamen saglanmasi için yeterlidir.

Scorpion Serisindeki tüm diger metal algılayıcılar gibi, scorpion İOS de islevsellik, ergonomi ve pratik tasarimin etkileyici bir birlesimidir. Sadece 0,65 kg agirligi ile cihazı istediginiz her yere götürebilirsiniz. Sadece tek bir tus ile tüm operasyon modlarini kontrol edebilirsiniz.
Previous
Next Post »
0 Komentar