Altın ve Define Aramanın Olmazsa Olmazları

Altın ve Define Aramanın Olmazsa Olmazları
Define Dedektör sektörünün en Önemli Olan altın dedektörü koludur. define dedektörü altın aramanın Olmassa Olmazlarındandır.Define dedektörleri aslında çok gelişmiş metal dedektörleridir.

Defineciler Arasında sadece Altın,Gümüş,Bronz,Ve Boşluk Ayrımlı dedektör vede radar çeşidi bulunmaktadır. Define dedektörü; vede Yer Altı Görüntüleme Radarları bir çok özelliğe sahip olabilir özellikle boşluk tespit edebilen sesle ayrım yapabilen, Aynızamanda Eşzamanlı 3D Görüntü Alıp Otomotik Olarak Radarların Kendi ayrım parametresi (sayısaldeyer) ile ayrım yapabilen, farklı derinliklere sahip 3D Grafiksel Çekim yapabilen, manyetik okuma ve, algoritma sistemli, analog ve digital Radar ve define dedektörleri bulunmaktadır.

Bu kadar çeşitlilik beraberinde birbirinden bağımsız fiyat çeşitliliği de getirmektedir.Radar ve Altın dedektörleri 2500–3.000 TL dedektör fiyatlarından başlayarak Radar Sistemleri 100.000 TL ve üzeri fiyatlara kadar ulaşabilir. Bu fiyat çeşitliliği pahalı olan Yer Altı Görüntüleme Radarının yanında ucuz olan Define dedektörün iş yapmayacağı anlamını Gelmez. Genellikle pahalı olan yer altı görüntüleme radar dedektörleri gprlerdir. Gprler küçük alanlarınve derin detaylı taramalarda kullanılır. Bu sistemler 35 metreye kadar derinliğe sahiptirler ve ayrıca ultrasonic ve 3 boyutlu cisim,altın,gümüş,bronz,boşluk,yeraltındaki yapı, toprak, su vs. görüntülerini grafiksel olarak yapar ve grafikleri obje algoritmasına göre renklendirirler. Bu sistem ile yer altı görüntülemelerde yanılmak mümkün değildir, çekimler adım adım ve daha hassas daha titiz yapılır.

Fakat ona göre neredeyse yarı fiyatında olan tek tek arama dedektörleri gezerek arama yapmayı mümkün kılar. Derin arama Radar dedektörleri sesle ve 3d grafiksel ayrım parametresiyle (sayısal deyeri ile) ayrım gerçekleştirir.